Wie is Henk

Wie is Henk?

Allereerst dank je wel dat JIJ mijn website bezoekt. Ja, wie is Henk eigenlijk? Dat vertel of schrijf ik niet elke dag, daar ben ik even voor gaan zitten. Daar gaan we……

Henk, uniek geboren en hard op weg om niet als kopie dood te gaan. Er zit nog wel het een en ander aan kopie verborgen, maar zo gauw ik het opmerk, en het me niet bevalt, zoek ik een manier die beter bij mij past. Enorm creatief en bijzonder talent om anderen te zien, te horen, ze in hun eigen kracht te zetten, hun eigen pad te laten bewandelen, stapje voor stapje. Een gevoelsmens, integer en wat bescheiden. Respectvol omgaan en interesse tonen in de ander vind ik vanzelfsprekend. Steeds meer durf ik te zijn wie ik werkelijk ben.

Geboren en getogen in het pittoreske dorpje Hedel aan de Maas. Ik doorliep de LTS, richting timmeren, ging naar de vakopleiding bloemsierkunst en maakte de overstap naar de IT. In de avonduren deed ik MEAO en 12 jaar geleden maakte ik de overstap in de rol van ambtelijk secretaris, wat ik overigens nog steeds doe voor drie dagen in de week. Hiervoor vier leergangen afgerond en inmiddels heel wat ervaring in advieswerk en coaching. De stap naar DURVEN ZIJN loopt eigenlijk als vanzelfsprekend. 

 

Een mooie opbrengst tot nu toe.

Tijd om organisaties en hun medewerkers te gaan helpen en gelukkiger te gaan maken met DURVEN ZIJN. Want dat is inmiddels meer dan een product. Heeft naam en krijgt steeds meer bekendheid. Samen met anderen hoop ik DURVEN ZIJN groot, groter, grootst te laten groeien waar anderen hun geluk vinden. Ik hoop nieuwe wereldleiders met DURVEN ZIJN te inspireren en de wereld er simpelweg een stukje mooier door te maken. O ja, en dat DURVEN ZIJN, een lespakket wordt op school, namelijk bewustZIJN. Als dat toch allemaal mag lukken……..

Ik wens je een levenspad vol vertrouwen, avontuur en DURVEN ZIJN.

 

De wereld wacht op jouw ZIJN.