Stap uit je comfortzone

Stap uit je comfortzone

Vorige week daalde ik van de Euromast af en zette daarmee stappen in het onbekende en in wat ik niet eerder deed. 

U komt voor het abseilen vroeg de dame vriendelijk aan de receptie. Ja, en vóór de adrenalinestoot antwoordde ik. Want ik vermoed eerlijk gezegd wel dat er een kriebeltje vrijkomt. 

Ik geef je een knietje en klim dan rustig over de rand zei de master. Nu moet ik eerlijk opbiechten dat over het randje naar beneden kijken mij even uit het HIER en NU bracht en de adrenaline omhoog schoot. 

De Euromast is 185 meter hoog en bij een hoogte van 98 meter stap ik over de rand en glij als het ware vanzelf het avontuur in, angst en controle achter me latende. Het vertrouwen In mezelf en de master zorgen ervoor dat ik vol avontuur met een gigantisch mooi uitzicht mezelf heel langzaam naar beneden laat glijden. Ik neem het vergezicht in me op en vertraag. Vertragen om niet beneden aan te komen maar te genieten van de reis, van het onderweg zijn. Op zo’n 70 meter hoogte vraag ik de master, die vervolgens ook mee naar beneden glijdt, wat zijn dromen zijn? Wat je zou kunnen doen om je dromen te leven hoor ik mezelf zeggen…..

Met een schitterende ervaring rijker bedank ik hem beneden aangekomen. 

Durf jij over het randje te stappen of kun je wel een duwtje gebruiken om vol avontuur, jouw dromen, te leven. 

Laat angst en controle voor wat ze zijn en ga mee onderweg vol vertrouwen en avontuur van vrijdag 9 t/m zondag 11 oktober 2020 met het DURVEN ZIJN weekend. Drie dagen wandelen en werken aan JEZELF. Tijdens deze dagen logeer je in het schitterende Emmausklooster in Velp (N-B)

Aanmelden en meer info via www.durvenzijn.NU

Geen reactie's

Geef een reactie